Mediteran accommodation

/   mediteranaccommodation.com     Travel   / Crnogorski  

2019-07-06 11:43:55

[ Objavila: M.M ]

OTVARANJE SEZONE

U ski centru “Kolašin 1600” danas će biti održan događaj “Promocija ljetnje turističke sezone na sjeveru” u organizaciji Skijališta Crne Gore, uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Obezbijeđen je besplatan prevoz iz Podgorice i Herceg Novog, kao i besplatna vožnja žičarom i promotivne cijene hrane i pića, saopštio je za TVCG direktor Skijališta Miloš Popović.

Posjetioce očekuje bogat zabavni program, u okviru kojeg će kao glavna zvijezda nastupiti “Hari Mata Hari”, uz nastup DJ Mr Jools-a, program za djecu, izviđačke aktivnosti, igre bez granica i nagradne igre.

“Svi koji budu željeli da učestvuju u nagradnoj igri “Potraga za poklonima” potencijalni su dobitnici nagrada poput; rančeva, majica, šešira, čaša, rokovnika i drugog promotivnog materijala”, saopšteno je iz NTO-a.

Druga nagradna igra je “Najbolja fotografija sa Summer Opening-a”, a tu je i specijalna lutrija u okviru koje će posjetioci osvojiti vrijedne poklone.

Obezbijeđen je besplatan prevoz iz Podgorice i Herceg Novog, kao i besplatna vožnja žičarom i promotivne cijene hrane i pića.

“Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je rezervisati mjesto najkasnije do četvrtka 4. jula. Sve informacije o prevozu iz Podgorice zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog broja Call centra Montenegro 0 8000 1300 radnim danima od 07-15 h”, ističu u NTO-u.

Za rezervacije za prevoz iz Herceg Novog potrebno je pozvati LTO Herceg Novi koja je obezbijedila prevoz, na broj telefona 031 350 820.


rtcg.me rtcg.me
program danas rtcg zabavni herceg crne gore prevoz novog turistike podgorice bogat


User comment