Mediteran accommodation

/   mediteranaccommodation.com     Travel   / Crnogorski  

2019-08-18 11:51:03

Objavila M.L.B. [ Mina business ]

PORTONOVI

Portonovi rizort, u koji je do sada uloženo oko 470 miliona eura, svakodnevno posjećuje veliki broj turista iz Crne Gore, ali i stranaca, saopštila je menadžerka za marketing i komunikacije Adrijana Husić i najavila novo širenje ponude.

„Portonovi je otvorio vrata za posjetioce 1. avgusta i zaista nas raduje interesovanje, kako prvog dana tako i ovih 15-ak dana koliko je rizort u funkciji“, kazala je Husić agenciji Mina-business.

Ona je rekla da rizort svakodnevno posjećuje veliki broj posjetilaca, kako iz Crne Gore tako i regiona, ali i stranaca koji se nalaze na odmoru u Crnoj Gori.

Husić je, govoreći o dosadašnjoj realizovanoj investiciji, navela da je gradnja projekta Portonovi počela 2012. godine.

„Od tada je uloženo oko 470 miliona eura, a kada sve faze budu završene, ukupna investicija će iznositi oko milijardu eura“, precizirala je Husić.

Ona je podsjetila da je na samom Portonovi projektu radilo puno ljudi, u smislu izgradnje, koja se u određenim fazama nastavlja.

„Trenutno u samom rizortu, kada govorimo o pružanju usluga, radi nekoliko stotina radnika, a upravo je ovo jedan od doprinosa koji Portonovi daje razvoju i unaprijeđenju crnogorske ekonomije, jer se svakodnevno otvaranjem novih objekata otvaraju i nova radna mjesta“, kazala je Husić.

Ona je, govoreći o trenutnoj ponudi, rekla da za sada najviše pažnje privlači Portonovi plažni bar, restorani koji su trenutno otvoreni, kao i galerija Pizana koja je u funkciji.

„Kako smo i najavili, ovo je tek početak. U narednih 15 dana nas očekuju nova otvaranja i pored prvog konjak bara, naći će se i prvi belgijski pab toga tipa u Crnoj Gori. Imamo i italijansku đelateriju, a ponude restorana će se takođe širiti“, najavila je Husić.

Prema njenim riječima, uskoro počinje da radi i Portonovi Training studio.

„Ono na šta smo posebno ponosni jeste i prvi vrtić odnosno centar gdje će djeca moći da borave tokom dana, koji će biti uskoro otvoren, a radiće po Montesori programu“, rekla je Husić.

Portonovi će, kako je kazala, nastaviti da radi u narednom periodu i podsjetila da će rizort biti otvoren 365 dana u godini.

„Već za nekoliko mjeseci, naredne godine očekuje nas i veliko otvaranje, zajedno sa otvaranjem prvog One and Only hotela u Evropi, koji će imati 113 soba i deset brendiranih vila“, saopštila je Husić.

Ona je navela da je to dopuna i smještajnih kapaciteta koji su od velikog značaja za razvoj same turističke ponude Crne Gore.


rtcg.me rtcg.me
husi koji portonovi miliona nekoliko rtcg gore rizortu stotina radnika crne dana


User comments