Mediteran accommodation

/   mediteranaccommodation.com     Travel   / Crnogorski  

2019-10-16 19:31:40

[ Mina, objavila B.B. ]

U MINISTARSTVU TURIZMA

Predstavnici Ministarstva turizma i održivog razvoja, opštinskih inspekcija i turističkih organizacija zadovoljni su ostvarenim rezultatima ovogodišnje ljetnje turističke sezone, koju je, između ostalog, karakterisao rast naplate boravišne takse i smanjenje broja nelegalnih izdavaoca privatnog smještaja.

Na sastanku predstavnika Ministarstva, komunalne policije, turističkih organizacija i opštinskih inspekcija koje se bave uređivanjem oblasti turizma i ugostiteljstva, konstatovano je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima ljetnje turističke sezone.

Evidentiran je rast naplate boravišne takse, napredak u stanju komunalne čistoće, smanjenje broja nelegalnih izdavaoca privatnog smještaja, ali su navedeni i problemi sa kojima su susrijeću inspektori i komunalni policajci u svim opštinama , navodi se u saopštenju Minisarstva.

Na sastanku, kojim je predsjedavao državni sekretar za turizam Damir Davidović, razmatrana su pitanja koja se odnose na realizaciju ovogodišnje ljetnje turističke sezone, sa posebnim osvrtom na uočene probleme, kao i druga pitanja od značaja za turizam i ugostiteljstvo.

Dogovoreni su češći sastanci kako bi se sve teme detaljnije obradile i naredna ljetnja sezona dočekala sa što manje primjedbi, kao i definisane aktivnosti za zimsku turističku sezonu i novogodišnje praznike , zaključuje se u saopštenju.


rtcg.me rtcg.me
rezultatima ljetnje sezone rtcg zadovoljni organizacija ministarstva inspekcija turistike turistikih turizma ostvarenim


User comments