Mediteran accommodation

/   mediteranaccommodation.com     Travel   / Crnogorski  

2019-10-20 09:27:09

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

VRIJEME IDE NARUKU

Crna Gora bilježi odlične rezultate u postsezoni od 30. avgusta do današnjeg dana, saopštio je Damir Davidović iz Ministarstva održivog razvoja i turizma (MORT).

On je u Jutarnjem programu TVCG rekao da je postezona jako dobra, te da po nezvaničnim podacima koje dobijaju od lokalnih turističkih organizacija imaju rast od više od 30 procenata.

Posmatrajući nedjelju na nedjelju, od 30. avgusta do danas imamo prosječan rast 30 odsto, negdje smo imali i 40 posto kao što je početkom septembra , rekao je Davidović.

Pojašnjava da je puno razloga za dobru postsezonu.

Urađena je bolja kampanja, a nekim manifestacijama je promijenjen termin. Imamo sve više kvalitetnijih smještajnih kapaciteta, bolju saradnju sa turoperatima, a i vrijeme nam ide naruku , rekao je Davidović, uz podsjećanje na loše vremenske ulove s početka ovogodišnje ljetnje sezone.

Pripremaju se, kaže, i za zimsku turističku sezonu, napominjući da će imati nikad snažniju kampanju. Mnogi projekti koji se realizuju na sjeveru, kako je rekao, pokazatelj su posvećenosti Vlade Crne Gore da ulaže u Sjever.

Imamo veliko interesovanje za izgradnju objekata na Žabljaku i Kolašinu, i sve to mora da prati jedna pravovremena promocija, da ne čekamo da se projekat završi pa da idemo u promociju , kazao je Davidović.


rtcg.me rtcg.me
rtcg postsezoni odsto davidovi rekao turista imamo http avgusta ministarstva dana saoptio


User comments